Followers

Monday, May 31, 2010

Next customer

My next customer is Phia
make-up for nikah
kali ni aku mcm agak hairan sikit sbb yang call untuk book make-up die adalah husband die..
Dari call tanya harga make-up, runding harga make-up, email map, semuanye lah...
aku mcm pelik lak..
sbb selalunya mestilah pengantin tu sendiri yg akan tanya itu ini...
ini husband die yg buat semua tuh...
tau2 aku hanya sampai untuk make-up die jer...
bagus kan...


before make-up



After make-up

















Tuesday, May 25, 2010

My best friend engagement

Liza one of Bisikbisikdesign team
jd di hari bahagia dia haruslah bisikbisikdesign yg sibuk time tu..
majlis ni berlangsung di Kuala Kangsar

All hantaran

:: sireh junjung ::



:: cupcake ::





:: buah-buahan ::



:: jam ::


:: wallet & belt ::




:: kain baju ::



:: wangian ::


:: manisan ::


:: kasut ::




Liza


make-up by me *Diyanashukor

her hand bouquet


a ring




atas pelamin bisikbisikdesign


with her fiance

semoga korg berdua bahagia


bisikbisikdesign team

bersama-sama rakan sekolah


hantaran + hand bouquet + mini pelamin from

Tuesday, May 11, 2010

Next Customer

My next customer is Aini Qamariah
She is blogger too...!!
make-up nikah

Before make-up


After make-up












dunia ni kecik kan..
lepas je make-up aini ni aku terus gi Restoran De Selat kat Port Klang milik kawan baik aku masa sekolah teknik dulu...
then die tanya aku make-up kat mana sume....
pastu aku tunjuk gambar kat camera aku yg aku make-up tadi..
terus die ckp " aini qamariah yer"
die kata aini ni kawan sekolah rendah die...
to aini kawan u Nur Ilhami kirim salam...
huhu..pusing2 situ jugak...




Wednesday, May 5, 2010

Bisikbisikdesign update




Next customer for BisikbisikDesign

for her enggagement day


Hantaran

more picture click bisikbisikdesign



hand bouquet



mini pelamin









maklum balas dr die " ~~~u....mini pelamin ngan gubahan u mmg terbaeks+meletops2~~~~thnx sesgt! >_< "