Followers

Thursday, March 25, 2010

On my wedding day

14 mac 2010
majlis persandingan
diyana shukor + faiz
hawa + zaky
Alhamdulillah cuaca sgt baik...
walaupun pagi renyai2...
tapi tghari dah elok panas...



first sekali aku tengok laluan ni...
rasa nak nangis...cantiknyer aku rasa..
sbb bende ni mmg dalam bayangan aku...
tp mlm tu aku buat ngan team bisikbisikdesign tak settle lg...
jd aku tak sangka diorg dpt buat ape yg aku bayangkan...
tu yg buat aku sayang korang tuh... love u laaahhh....

nice.... love it so much...

tgh tunggu suami masing2... =)


tibe2 tgk terbalik masa diorg dtg...

so tukar...haaa...k baru ngam...
tapi pengapit tak tukar...
hihihi....


salam dulu....

murah rezeki....aku tinggi....
padahal pakai heels...huhu....


pun sama murah rezeki....
agak rendang jer kan...hihihi...


para kompang...
ramai....


sanding time

=)


with my sis

makan time...yeeaayyy...
alhamdulillah aku mmg tiada alahan...
tp masa suap menyuap nih...
laki aku suap nasi ngan ikan...
dan2 aku dah rasa loya 1 mcm...
terus mcm pening...
tp muka still mantain....
bunga pahar vip
ade 4 pasu masa kat pelamin...
tapi terpaksa sorokkan 1 pasu untuk sedara mara terdekat...
sbb ramai org suke...

cupcake dan foundant cake with fresh flower rose


bunga manggar ( tidak terdapat di kedai )
bunga ni sebenarnyer aku dah buat half...
then kawan baik aku masa sekolah teknik nak sponsor bunga ni time wedding aku..
ape lg dgn tak cukup tgn nyer terima hati yg terbuka...


with lace umbrella




Orang2 kuat belakang tabir :

aimi...suzie...una...liza


sarah...suzie...daliana...una...aimi...ija...sanah

special thanks to
- pelamin
- hand bouquet
- entrance deco


all from bisikbisikdesign
best friend forever
love u guys!!!


gambar ni sblm aku nak tukar baju..
make-up dr nurul shukor still sama mcm baru make-up
tang tahi lalat tu mmg kak nurul yg tambah untuk cover jerawat...

gambar dr photographer nanti lah aku upload kemudian...
sbb belum dapat lg...

Tuesday, March 23, 2010

Nurul Shukor Touch


Sunday, March 21, 2010

Majlis pernikahan my sis...


Majlis nikah hawa + zaky

akhirnyer kami 2 orang adik beradik je perempuan dah selamat di ijabkabul..
alhamdulillah semuanyer berjalan lancar..
semoga kalian kekal hingga akhir hayat..









Hand bouquet



Hantaran Dari pihak lelaki



Duit Hantaran



Mas kahwin + rantai



Victoria secret




Jam



heels + purse




Hantaran dari pihak perempuan

Al-Quran



Choc



Jam




Kasut



Wangian


Videocam



Sunglasses






Hantaran + hand bouquet + pelamin from
BisikbisikDesign

Tuesday, March 9, 2010

Entry akhir sebelum majlis tiba

Majlis ku akhirnye dah hampir tiba...
Segala persiapan 70% siap..
tinggal beberapa perkara yg perlu dibuat sebelum hari majlis berlangsung..
Dengan keadaan ku yg hamil ni mmg tak boleh buat kerja lasak2..
Angkat barang berat2, tp memandang kan ade team Bisikbisik Design, kurang sikit beban aku...
Doakan semuanyer berjalan lancar yer...
jumpe korang sume di majlis ku nanti ok...

Friday, March 5, 2010

Good News!!!


Sudah 2 bulan 2 minggu 6 hari kami menjadi suami isteri..
lagi 8 hari kami akan bersanding....
cepat nye masa berlalu..
hari makin dekat makin sibuk aku ngan persiapan majlis di rumah sendiri dan majlis bertandang...
rasa tak cukup tangan nak buat sume keje..



Tanggal 3hb mac 2010 genap 7 tahun kitorg bersama...
pahit manis masam masin sumer dah lalui...
tarikh tu jugak kitorg dapat hadiah yg tak ternilai....

*




*





*



*

TARAAAAAAAAAAA!!!!!

Alhamdulillah...

Thanks doa kalian termakbul...

* ingat aku naik pelamin 4 orang...rupanyer 5 orang...hahaha...

Tuesday, March 2, 2010

Lace umbrella

Payung ni kalau kat kedai bunga reben tinggal stok yg tak elok je lagi..
tanya tokey die bile sampai stok baru
jawapan die "bile stok habis br sampai yg baru"
kalau dah tinggal yg dah tak elok biler nyer nak habis...
dah tentu sampai lebam pun takde stok baru..





senang citer order je kat luar negara...
sekejap dah sampai...
huhu..puas hati..






ade 4 kaki payung semuanyer...
sbb pengantin pun 4 orang kan...


pasni boleh la disewakan...
sape2 berminat leh email k...