Followers

Thursday, November 26, 2009

Nikah Shoes


Disebabkan baju nikah kebanyakan nyer warna putih,
jd kasut pun nak putih jugak.
nampak mcm suci je dihari yg penuh makna tuh..


Tunang aku tak penah pakai kasut warna putih nih..
then bile pilih warna hitam, die kata " baju putih...kasut hitam...x macam taik cicak ke..?? "
hahaha... dah tuh...pilih la putih...nampak lebih smart sikit..
Harap pilihan ni tepat... Tp...
untuk aku plak ade 2 kasut....
xtau mana satu ok...


#1

atau...


#2





* masa nikah dijalankan nanti dirumah saje...
actually kasut tu tak kisah sgt sbb time nikah dah tentu tak pakai kasut...
maybe pakai untuk outdoor photoshoot after nikah...
jd pakai la jugak kan...



kedua2 nye satin..
my sis kata yg #1 la...
korang rasa??

Wednesday, November 25, 2009

Next eyes tutorial


Arabic eyes with black + darkcyan + aqua colour



Step 1



Step 2




Step 3



Step 4




Step 5






Step 6




Step 7




Step 8





Step 9



Step 10



DONE !!!



*



*




*
















Eyeshadow MAC :
Steamy
Pompous Blue
Ricepaper

Monday, November 23, 2009

Next tutorial eyes make-up


Next tutorial with pink + green




step 1



step 2


step 3


step 4



step 5



step 6


step 7


step 8



step 9


*


*


*



DONE!!!








eyeshadow mac :
ricepaper
swish
humid




Friday, November 20, 2009

Hantaran


Bisikbisikdesign

more picture click here

Thursday, November 19, 2009

Nikah outfit

taraaaa.....
sikit cukup la kan...


majlis nikah saya akan berlangsung pada 13 dec 2009
23 hari lg !!!
bnyk benda yg dah settle...
semua borang dah settle...
tok kadi pun dah book...
alhamdulillah semuanyer berjalan dgn lancar...
doakan saya yg terbaik ok...
majlis nikah akan dihadiri oleh keluarga, saudara terdekat dan kawan2 baik saya...
kamu....kamu....kamu... dan kamu juga akan saya jemput di majlis kenduri pada bulan march 2010...
kenapa bulan 3?? aku dah agak mesti korg nak tau..
disebabkan adik saya akan nikah pada bulan 3, jd kenduri akan dibuat skali...
lg pun org tua2 ni bnyk pantang larang..
katanya adik beradik tak elok kahwin dlm tahun yg sama la...
boleh jd mcm2 perkara yg tak diingini...
tp benda2 tu sume dtg dgn izin Allah...
cuma mengelak dr kata2 org...
kata2 org ni pun adalah doa...
kalau 40 org berdoa???
" lu pikir la sendiri " kata nabil

Next Customer

My next customer is ziza
make-up for photoshoot with prettypeektures
she need simple make-up


before make-up

after make-up



ziza mempunyai seorg anak perempuan yg cute...
baiikkk jeerrr bile tgk mummy die di make-up kan..
nice to meet u ziza...

Hand Bouquet





hand bouquet for hanis







hand bouquet for dahlia

more picture click here



Friday, November 6, 2009

Next eyes tutorial

Next tutorial with brown look
warna ni kire warna selamat untuk semua baju leh masuk...
dan kebanyakkan make-up artist pun guna untuk pengantin2 diorg...


step 1



step 2


step 3


step 4



step 5


step 6



step 7


step 8


step 9


DONE !!!



*




*





*





*








.....................................................................................................................................................





veil mini yg tempah kat ariani tu dah siap... yg pasti cantik sgt....
sedang cuba tudung nikah yg 50% siap ngan manik2 yg dijahit sendiri bersama veil mini...